Sommar

Uppfödning av russkiy toy

Sommar

Nu har alla valpar flyttat. Även Putte har flyttat. Han bor hos en foderfamilj i Vaxholm och stormtrivs då han är ensam hund. Tussie och Rosie har semester från dagis i några veckor till. Vissa dagar får de följa med mig till jobbet, annars så stannar de hemma med min pojkvän.

Den här sommaren är inte slut ännu och kommer säkerligen bjuda på flera extremt varma dagar. Vi passar då på att ta längre promenader på fm samt kvällarna då Rosie inte tycker värmen är en hit. Tussie däremot avgudar värmen, hon ligger gärna på balkongen och gassar.

Nu äntligen har de börjat öppna upp utställningarna igen. Jag kommer försöka ställa ut Putte en sista gång då han behöver ett till CERT innan han blir SE UCH. Även Tussie kommer få följa med då hon trivs i ringen. Varje gång det är godistime så ställer hon sig och vill visa upp att hon faktiskt kan stå.

Rey kommer med förhoppning även hon att ställas utav hennes nya familj så henne får vi hålla utkik efter i ringarna.

Till hösten kommer vi ta oss ut i skogen igen och leta efter de där härligt goa trattisarna. Vem vet vi kanske oxå tar en träningskurs i spår/sök eller varför inte pröva på lite lydnad.

Nu hoppas jag på en fortsatt trevlig sommar och önskar er detsamma.