Nyheter

Uppfödning av russkiy toy

Våren 2020

Nu när utställnings säsongen är inställd pga covid-19 så passar vi på att vara ute i naturen så mycket som möjligt. Vi kollar in nya rastgårdar, tränar hundmöten, samt lite mera vardagslydnad.

God jul & Gott nytt år

Växjö internationella utställning

I helgen var vi nere i Växjö på utställning. Med mig ner förutom Tussie, Rosie och Putte hade jag turen att få med mig Stolt U make me Happy – Happy och Roshy trend season – Maxi som ägs av Liza Floden kennel stolt. Vi hade även turen att få ställa Trixie som är valp…
Läs mer

Inoff på Stockholm södra BK

Idag var vi iväg på en inofficiell utställning på Stockholm södra BK. Det var Tussies första utställning efter valparna. Hon var riktigt glad att vara tillbaka i ringen. Tussie blev BIR och Putte blev BIM med finfin kritik för båda två. Domare var Cathrin Westin. Stolt the most wanted toffifee 3årig tik på den större…
Läs mer

Putte

Zlato eleny amulet – Putte Utställning i Västerås Apalby Domare – Harri Lehkonen 2 bm med CK, CERT OCH R-NORDIC CERT Korrekt typ och storlek. Bra huvud. Väl ansatta öron. Tillräcklig vinklad fram och bak. Korrekt päls och färg. Mycket trevligt temperament. Sunda rörelser.

Lilla My

En som blivit mörkare när valppälsen försvann.

Trixie börjar bli stor

Trixie råkade ut för en liten olycka. Det är sånt som händer. Vi håller alla tummar tassar och tår som går och hoppas att allt kommer gå bra.

Alfons börjar bli stor

Tänk vad tiden går fort. Det är 2.5 månader mellan bilderna.

Pudding såld

Pudding har äntligen hittat sitt föralltid hem. Han kommer flytta i slutet på denna vecka till Hanna i Enköping.

Nytt halsband

Idag har bästa Liza varit här med det nya halsbandet till Pudding. Hon gör alla halsband till mina hundar.